Een fraai gerenoveerd herenhuis uit 1916 in het hartje van Venlo's mooie centrum.

Kies datums:

Bed & Breakfast Inn den Acht is in Venlo hét adres voor de stedentripper, zakelijk reiziger, Pieterpadloper, carnavalsvierder, kortom iedereen die voor korte of langere tijd Venlo aandoet.

Uw tijdelijk onderdak is een fraai gerenoveerd herenhuis in het centrum van Venlo. Het pand dateert uit 1916 en heeft de kenmerkende stijlelementen uit die tijd. Het interieur is geheel gemoderniseerd, maar we hebben geprobeerd zoveel mogelijk originele details te behouden.
De kamers zijn comfortabel en smaakvol. Ze hebben goede bedden met kwaliteitsmatrassen, aparte meubels en wandversiering. Het sanitair is natuurlijk up-to-date. De kamers zijn allemaal rookvrij, maar roken is wél mogelijk op onze patio, die voorzien is van een tafel met vier stoelen en, voor als de zon schijnt, een parasol. Inn den Acht is voorzien van wifi, zodat u op uw kamer kunt werken. Bovendien staat er in de ontbijt/verblijfsruimte een internetcomputer die door gasten gratis gebruikt kan worden. Mocht u met de fiets komen, dan is dat geen probleem. U kunt uw fiets veilig stallen in onze inpandige fietsenstalling. Er is ook plaats voor motoren. Nog speciaal voor de zakelijke reiziger: bij langer verblijf, van enkele weken tot enkele maanden, bieden we scherpe kortingen aan. Bovendien bestaat de mogelijkheid zelf te koken. Gebruik van wasmachine en droger is tegen betaling mogelijk.

Kamerprijzen: 50 tot 75 euro per overnachting voor twee personen, inclusief uitgebreid ontbijt.

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail